Hvalpenes 6. uge
Hvalpenes 7. uge
G-kuldet, 5.uge

Efterhånden foregår det meste af livet udendørs. Det gode sommervejr gør det nemt at have havedøren stående åben, mens hvalpene frit færdes inde og ude.

De er usædvanlig frihedssøgende - al indespærring bringer hysteriet frem i dem. I dag prøvede vi at lave en stor løbegård til dem af trådnet, men i stedet for at nyde de nye omgivelser brugte de al deres energi på at prøve på at flygte fra indhegningen og skabe sig tossede over indespærringen, så forsøget blev opgivet

En effektiv blokade - i 30 sekunder...

Kræfterne prøves konstant af i alle de vågne øjeblikke.
Scenen her giver mindelser om Kai Nielsen skulptur "Vandmoderen". Den stolte mor omgivet af et hav af unger som suger al næringen fra hende.
Bjalla er en meget kærlig og aktiv legetante. Det meste af legen er noget med at slås og bide på skrømt.

Der er kortvarige øjeblikke af højspændt action, når Bjalla lader tænderne lyne i solen, men det er absolut ikke alvorligt ment.

Bjalla går aktivt ind i legen ved at lægge sig på ryggen, og tjatte med poterne efter hvalpene, indtil de reagerer ved at gå på hende.

Bedstefar Landi er med sine godt 11 år ikke helt så aktiv i opdragelsen som tidligere, men han er stadig det naturlige og respekterede midtpunkt i flokken.

Og så bliver der ellers sovet igennem igen...

Til toppen af siden