Der er fuld gang i mejeriet. Myra yder så meget at hendes fire døtre er ved at eksplumdere - vi har ikke før haft et kuld som har firdoblet deres fødselsvægt 2 uger efter fødselen! Hvis det fortsætter må de på en Nupo-kur...

Se billeder fra fødselen

Se billeder fra 6-ugers alderen

Mæt og tilpas er Fina gået omkuld ovenpå sin søster Fana.
Pelsen er vokset meget ud, de har fået øjne og tungen er blevet længere, så de er begyndt at slikke på hinanden. Indimellem ser vi begyndende tegn på leg. Deres lyde går fra let knurren til forsøg på at bjæffe, og ind imellem lyder der et lille krigshyl som alarmerer både os og Myra - men øjensynligt helt uden grund.
Tøsen på billedet har fået navnet Fana (udtales fauna, betyder manke elller fane - og pels har hun nok af), som ses ovenover, er hende som vi også har vist et par gange før - med den lyserøde snude. Se hvordan den efterhånden skifter farve til sort.

Fina (udtales fina og betyder fin og elegant). Hun har lange hvide handsker på og er lidt mere fin i bygningen end de andre.

Fluga (udtales fløja og betyder flue).

Frenja (udtales Frænja og betyder vild tøs - hun skiller sig ud ved at være en rigtig lille krudtugle med masser af gå-på-mod).

Alle vore hvalpe får islandske navne, og hvert kuld får navne med samme forbogstav, så vi kan kende dem fra hinanden. Vi prøver så vidt muligt at vælge navne som passer til deres personlighed, så godt som vi nu kan vurdere den her tidligt i deres liv.